<p>یزدفردا: شهردار یزد: خدمات رسانی شهرداری یزد به زائران اربعین حسینی در مرز چذابه تا ۲۰ شهریورماه ادامه دارد.</p>

به گزارش یزدفردا: ابوالقاسم محی الدینی با بیان این که شهرداری یزد امسال در مرز‌های چذابه و شلمچه مستقر است، گفت: در مرز چذابه حدود ۵۰ نفر نیرو‌های خدماتی، دو دستگاه ماشین آتش نشانی، یک دستگاه آمبولانس حمل متوفی، یک دستگاه ماشین مکانیزه جاروب خیابانی و یک دستگاه ماشین حمل زباله مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

شهردار یزد با اشاره به دو پارکینگ بزرگی که در نزدیکی مرز چذابه به مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار در اختیار شهرداری قرار دارد، افزود: در این پارکینگ‌ها به هموطنان و شیعیان کشور‌های افغانستان و پاکستان که از آن مرز عبور می‌کردند، خدمت رسانی می‌کردند و این خدمت رسانی تا ۲۰ شهریور ادامه دارد.

وی ادامه داد: در پایانه مرزی شلمچه نیز تعداد ۳۷ دستگاه اتوبوس شهرداری یزد از پایانه مرزی تا پارکینگ‌ها که حدود چهار کیلومتر فاصله دارند، زائران را منتقل می‌کنند و در بعضی مواقع که ضرورت داشته باشد، زائران را به خرمشهر و دیگر شهر‌های اطراف منتقل می‌کنند همچنین شهرداری شیراز نیز در این مرز مستقر هست که در طرف دیگر مرز زائران را به شهر بصره عراق منتقل می‌کنند.

محی الدینی تصریح کرد: امسال تمام مرز‌ها شامل ۶ مرز خروجی و دو مرز ورودی بین شهرداری‌ها تقسیم بندی شد که شهرداری یزد افتخار خدمت رسانی به زائران اربعین در دو مرز چذابه و شلمچه را دارد.

شهردار یزد اظهار امیدواری کرد: این خدمت رسانی و تلاش‌هایی که همکاران مان در شهرداری یزد انجام می‌دهند، مورد رضایت اباعبدالله الحسین (ع) واقع شود و انشالله همه همکاران مان توفیق داشته باشند خدمت رسانی مناسبی را برای زائران اربعین حسینی انجام دهند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا